Hírlevél
Termék részletek


Az első és utolsó Nora Roberts Gabo Kiadó, 2013 BoonsBoro Inn trilógia sorozat

-10%
Az első és utolsó Nora Roberts Gabo Kiadó, 2013    BoonsBoro Inn trilógia sorozat
2 490 Ft
Akció: 2 241 Ft
Kezdete: 2013.08.13   A készlet erejéig!
A Montgomery fivérek, Beckett, Ryder és Owen, egy családi építési vállalkozást vezetnek az édesanyjukkal együtt a marylandi Boonsboro városkában. Nemrég megvásároltak egy régi szállodát, és sok-sok munkával felújították a romos épületet.
Owen a cég fő szervezője, a precizitás és az aprólékos tervezés megszállottja, aki erős kézzel vezeti a családi vállalkozást. A fivérei sokat ugratják a listái meg a táblázatai miatt, de az ő szigorú időrendjének és minden részletre kiterjedő tervezésének is köszönhető, hogy az újjávarázsolt fogadó időben megnyílik. Ám van valami, amit még Owen sem tervezhetett meg előre: Avery MacTavish váratlan fordulatot hoz az életébe.
Avery népszerű pizzázója pont a fogadóval szemben van, így a fiatal nő minden nap láthatja a nem mindennapi felújítás munkálatait – és Owent. Gyerekkorukban Owen volt az első fiúja, és azóta is jó barátok maradtak. Ám mostanában egyre nyilvánvalóbb, hogy a barátságnál sokkal többet érez iránta.
Avery és Owen óvatosan közeledni kezd egymáshoz. Vigyázniuk kell, mert egyikük sem akarja elrontani az addig felhőtlen kapcsolatukat. Közben a fogadó elkészül, és Boonsboro városának minden oka megvan az ünneplésre. De Owen kemény munkája még csak most kezdődik. A vártnál sokkal nehezebbnek bizonyul Averyt meggyőzni arról, hogy az első fiúja egyben az utolsó is.

A második kezdet folytatása.
A trilógia befejező kötete: A tökéletes társ
  • 400 oldal
    Kötés: papír / puha kötés
    ISBN: 9789636896423
Webáruház készítés