Hírlevél
Termék részletek


Az ötödik Sally Keyes, Daniel Alexandra Kiadó

-10%
Az ötödik Sally Keyes, Daniel Alexandra Kiadó
3 699 Ft
Akció: 3 329 Ft
Kezdete: 2014.04.15   A készlet erejéig!
Sally Porter elvált, pincérnőként dolgozik, és magányosan él a nagyvárosban. De egyúttal, bár nincs tudatában, további négy, igen különböző személyiség is: Nola, a finom és intellektuális művészlélek, aki műtermet bérel Greenwich Village-ben; Derry, aki mindig vidám és derűs, és mindenkivel szemben megértő; Bella, a telhetetlen csábító, aki imád énekelni és táncolni; végül pedig a gyűlölettel teli Jinx, aki maga a megtestesült agresszió.
Amikor a dolgok kezdenek összecsapni a feje fölött, Sally fejfájást érez, majd elveszti az öntudatát, és egy másik személy veszi át a helyét. Ha egy férfit kell az ujja köré csavarni, Bellává válik. Ha az eszére van szükség, Nola kerül elő. És amikor éppen megerőszakolni próbálják, megjelenik a bosszúálló Jinx. A bölcs és türelmes pszichiáterre, Dr. Roger Ashre vár a feladat, hogy megbirkózzon a többszörösen hasadt személyiség eme különös esetével, és fáradságos terápia útján megpróbálja egyesíteni a négy önálló személyiséget, létrehozva az ötödik Sallyt.
A küzdelemnek Dr. Ash számára is nagy a tétje. Ő is válságban van, kiégett, a házassága tragédiába torkollt. Sally esete valódi próbakő: meg tud-e újulni, képes-e együttérzésre.
Meg tudja-e tehát gyógyítani egymást orvos és betege?
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633571811
  ISBN : 9633571811
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött
  Oldalszám : 320
  Méret [mm] : 120 x 195 x 0
  Tömeg [g] : 380
Webáruház készítés