Hírlevél
Termék részletek


Álmok, szimbólumok, terápiák Bagdy Emőke Kulcslyuk Kiadó

-10%
Álmok, szimbólumok, terápiák Bagdy Emőke Kulcslyuk Kiadó
3 360 Ft
Akció: 3 020 Ft
Kezdete: 2013.12.06   A készlet erejéig!
"Ez a könyv a számomra legkedvesebb írásaimból született. Már a megírásuk során is éreztem azt az örömöt, hogy bennük megmutathatom, miképpen gondolkodom a lelki folyamatokról, álomról, szimbólumokról és a pszichoterápiás munka rejtelmes világáról. Azt is láttathatom, hogyan dolgozom a lelki erőtérben, amikor nem a szokványos közlési utakon járunk, hanem az ősibb álomnyelven, a képek sokjelentésű tartományában, a szimbólumterápiás lelki ösvényeken.
Szeretem ezt a világot, mert megtapasztalhattam, hogy éber vagy éjszakai álmaink egyaránt a színtiszta igazat üzenik, a legfontosabbat, amit tudatosítanunk kell, meg kell értenünk. Ehhez azonban bele kell tanulnunk a szimbólumok nyelvébe.
Néhány olyan terápiás esettanulmányt is bemutatok, amelyeket csak a szakember kollégáim ismerhetnek, ez idáig nem kerültek széles nyilvánosság elé. Eldöntöttem azonban, hogy kinyitom a titkok ajtaját, és behívom a pszichoterápia (sokszor misztifikált) világába azokat, akik érdeklődnek ez iránt.
Szeretettel ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik ebben az elembertelenedett, eldologiasodott világban egyedül vagy "társas magányban" küzdenek, emberhez méltó létezés, megértő lélek keresésével. Azt üzenem: nézz körül, van segítség, ne félj, nem vagy egyedül!" (a Szerző)
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155281129
  ISBN : 6155281129
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 280
  Méret [mm] : 130 x 200 x 17
  Tömeg [g] : 300
Webáruház készítés