Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


A zóna élménye A tizenegy felismerés összefoglalásával Redfield, James; Miller, Larry Alexandra Kiadó

-10%
A zóna élménye A tizenegy felismerés összefoglalásával Redfield, James; Miller, Larry Alexandra Kiadó
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2022.01.12   A készlet erejéig!
Mindenkinek az életében előfordult már olyan eset, hogy úgy érezte: hirtelen "megtáltosodott" - olyan teljesítményt hajtott végre, amelyre sosem tartotta volna képesnek önmagát. Hosszan lehetne sorolni az igaz történeteket, amelyek élsportolókkal és hétköznapi emberekkel egyaránt megesnek. Az emberi tudat olykor felülkerekedik az anyag ellenállásán, és valóságos csodákra képes.
A fizikai és a szellemi kreativitás terén egyaránt meghaladhatjuk önmagunkat, és ez az úgynevezett "zóna"-élmény nem is mindig a véletlen műve. Bekövetkezését tudatosan is elősegíthetjük, hatását fokozhatjuk, és tartósabbá tehetjük magát az élményt is.

Larry Miller elsősorban a golfozás szakírója, s a különleges összpontosítást igénylő sportban szerzett tapasztalatairól több könyvet írt már, amikor eszébe jutott, hogy ezeket az eredményeket az élet többi területén is kamatoztatni kellene. A zóna élménye című könyv megírásában segítséget nyújtott barátja, James Redfield - A mennyei prófécia című, világhírű bestseller szerzője -, akinek kötetei a spirituális irodalom alapműveinek számítanak, és sok millió példányban keltek el világszerte.
Közös munkájuk sok megszívlelhető tanulsággal szolgáló, izgalmas olvasmány.
 • Eredeti cím : Exploring the "Zone"
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632979779
  ISBN : 9632979779
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 232
  Méret [mm] : 126 x 205 x 25
  Tömeg [g] : 340
Webáruház készítés