Hírlevél
Termék részletek


AZ UTOLSÓ BOSZORKÁNY TÖRTÉNETEI / ELSŐ KÖNYV

-10%
AZ UTOLSÓ BOSZORKÁNY TÖRTÉNETEI / ELSŐ KÖNYV
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2016.11.28   A készlet erejéig!
szerző: FÁBIÁN JANKA
kiadó: LIBRI KIADÓ
kiadás éve: 2016
súlya: 512 gramm
Dimenzió: 145 mm * 220 mm * 18 mm
Terjedelme: 287 oldal
ISBN: 9789633105726
  • 1735. Az utolsó nagy boszorkányüldözési hullám Magyarországra is elér. Az esztergomi pékmester tizenöt éves lánya, Sárosi Felícia végignézi, ahogy szeretett nagynénjét meghurcolják, majd kivégzik. Halála előtt a szép Sárosi Kata súlyos titkot bíz a lányra a boszorkányok örökségét.
    A Sárosi család Esztergomról Budára költözik egy új élet reményében, ahol Felícia hátrahagyva szerelmét csodás és rémséges kalandok sorát éli át: kuruzslást tanul a Gellért-hegy titokzatos boszorkányától, férjével kis kávéházat nyit Bécsben, majd javasasszonyként Mária Terézia bizalmasa lesz.
    Közben zajlik a háború az osztrák örökségért, ami Prága felszabadításával és Mária Terézia cseh királynővé koronázásával sem ér véget, és Felícia kötelességének érzi, hogy a maga eszközeivel segíteni próbáljon a szenvedőkön még akkor is, ha emiatt gyanúba keveredik, és a királynővel lassan kialakuló barátságát is kis híján elveszíti

    Mágia, bűbáj és boszorkányság Fábián Janka népszerű e-könyv sorozata, eddig nem publikált új epizódokkal gazdagodva, végre keménykötésben is a rajongók kezébe kerülhet.
  • Tömeg
    512 g/db
Webáruház készítés