Hírlevél
Termék részletek


A szigetkirály kincse - A Romok Úrnője Bán Mór Gold Book Kárpáthia

-10%
A szigetkirály kincse - A Romok Úrnője Bán Mór Gold Book Kárpáthia
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
Kárpáthia keleti határain legyőzhetetlennek tűnő idegen sereg tűnik fel, hogy egymás után elpusztítsa a középkori szintre süllyedt királyságokat. A messze délen, Adrion partvidékén élő népek azonban még mit sem sejtenek a közelgő veszedelemről.

Mindenki Cresson szigetkirályának küszöbönálló menyegzőjére készül, melyet az uralkodó soha nem látott pompával kíván megünnepelni. Hogy elkápráztassa alattvalóit, sok ezer halálra ítélt rabszolgát kényszerít afféle gigantikus gladiátorjátékban való részvételre. Szerencsétleneknek egy tengeri ütközetet kell megvívniuk Cresson partjainál - olyan ütközetet, melyet bizonyosan nem él túl senki.

A pusztulásra szánt foglyok közt hamar feltűnést kelt egy nomád harcos, Kán Morgare, akinek eszében sincs a környék csőcselékét szórakoztatni. A tengeri gladiátorjátékból így hamarosan valódi, vérre menő ütközet lesz, melynek végső célját csak kevesen ismerik.

Bán Mór kalandos Kárpáthia-sorozatának talán legizgalmasabb fejezeteit az Adrion-történetek alkotják. A szigetkirály kincse és A Romok Úrnője két sodró lendületű, nagyszerű regény varázslatos helyszínekkel és feledhetetlen karakterekkel.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262855
  ISBN : 9634262855
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 328
  Méret [mm] : 155 x 230 x 0
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés