Hírlevél
Termék részletek


A selyemhernyó Galbraith, Robert Gabo Könyvkiadó

-10%
A selyemhernyó Galbraith, Robert Gabo Könyvkiadó
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
Amikor a regényíró Owen Quine eltűnik, a felesége Cormoran Strike magánnyomozóhoz fordul. Először azt hiszi, a férje csak elvonult magában valahová néhány napra (ahogy már korábban is), és most azt szeretné, ha Strike megkeresné és hazahozná.
De ahogy Strike nyomozni kezd, kiderül, több van Quine eltűnése mögött, mint azt a felesége gondolta. Az író épp befejezett egy kéziratot, melyben vitriolos tollal megírt portrék szerepelnek szinte minden ismerőséről. Ha ez a regény megjelenik, életeket tehet tönkre - így tehát nagyon is sokan lehetnek, akik szeretnék befogni a száját.
És amikor rátalálnak a bizarr körülmények között brutálisan meggyilkolt Quine-ra, versenyfutás következik az idővel: meg kell fejteni, mi vezeti ezt a kegyetlen gyilkost - mert Strike ilyennel még sosem találkozott...

"A selyemhernyó letehetetlen, fordulatokkal teli krimi, a Cormoran Strike-ról és eltökélt, fiatal titkárnőjéről, Robin Ellacottról szóló sorozat második kötete." (Robert Galbraith J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat, az Átmeneti üresedés, és az első Cormoran Strike-regény, a Kakukkszó szerzőjének írói álneve.)
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789636899493
  ISBN : 9636899493
  Megjelenés : 2015.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 512
  Méret [mm] : 140 x 215 x 0
  Tömeg [g] : 600
Webáruház készítés