Hírlevél
Termék részletek


A mexikói ügy Az elnök embere 7. könyv Griffin, W. E. B.; Butterworth, William E. IV. Gold Book

-10%
A mexikói ügy Az elnök embere 7. könyv Griffin, W. E. B.; Butterworth, William E. IV. Gold Book
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2014.06.02   A készlet erejéig!
A Wall Street Journal és a New York Times sikersorozata visszatér egy rendkívüli regénnyel bosszúról, árulásról... és hazaárulásról.

Egy mexikói úttorlasznál fegyveresek megállítják az amerikai követség terepjáróját. Három utast megölnek, a negyediket elrabolják. Minden a drogkartellekre utal, különösen azután, hogy az emberrablók hajlandónak mutatkoznak kicserélni a túszukat az egyik kartell vezetőjére, aki egy szövetségi börtönben raboskodik.
Ám Charley Castillo és "nyugdíjas" kémekből álló csapata kételkedve fogadja a híreket a történtekről. Mivel nemrég magukra haragították a Kremlt egy venezuelai sziget elleni fedett akcióval, amely során nemcsak értékes orosz ügynököket fogtak el, hanem egy titkos orosz repülőgépet is, kezd összeállni a fejükben a történet.
Úgy hiszik, az emberrablás csak elterelő hadművelet, és a gyilkos emberrablóknak maga Vlagyimir Putyin parancsolta meg, hogy állítsanak csapdát Castillónak és társainak. És ahogy a dolgok állnak, talán még az sem menti meg őket, hogy tudnak a csapdáról. Az amerikai kormányon belül is nagy erők sorakoznak fel ellenük, és ha az egyik oldalnak nem sikerül elkapnia őket... akkor majd a másiknak igen.
Griffin jellegzetes, kidolgozott szereplői és mindvégig izgalmas drámájuk a rendkívüli sorozat egy újabb rendkívüli regényében!
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262763
  ISBN : 9634262763
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 360
  Méret [mm] : 142 x 208 x 0
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés