Hírlevél
Termék részletek


A hetedik fiú Teremtő Alvin-sorozat - Első kötet Card, Orson Scott Delta Vision Kiadó

-10%
A hetedik fiú Teremtő Alvin-sorozat - Első kötet Card, Orson Scott Delta Vision Kiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.08.29   A készlet erejéig!
Alvin Miller egy hetedik fiú hetedik fia, aki a néphagyományok szerint a Teremtés erejével rendelkezik. Nem is csoda, ha a Pusztító, az enyészet mindenütt ott lapuló hatalma már születésétől fogva az életére tör. Csak összetartó családja, egy jövőbe látó lány és egy Amerikát járó angol költő segítségével van egyáltalán esélye, hogy megélje a felnőttkort és beteljesíthesse sorsát: igazi Teremtővé váljon Amerika formálódó, fiatal országában.

Orson Scott Card alternatív történelmi regénye a XVIII-XIX. századi, frissen függetlenné vált Amerika mágikus világába vezeti az olvasóját, ahol a ráolvasások, bűbájok és igézések a mindennapi élet részei, ahol George Washingtont felségárulásért kivégezték, amiért nem volt hajlandó Jefferson ellen vezetnie a seregét, az angol restaurációt meghiúsító Cromwell a déli rabszolgatartó kolóniákra száműzte a Stuartok királyságát, ahol még csak gyermekcipőben jár az Egyesült Államok és ahol Benjamin Franklint kora legnagyobb varázslójaként tartják számon.

Card az egyetlen író, aki egymás után kétszer kapta meg a Hugo- és a Nebula-díjat, A hetedik fiúért pedig többek közt a Locus irodalmi díjjal jutalmazták.
 • Eredeti cím : Seven Son
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633950548
  ISBN : 9633950548
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 288
  Méret [mm] : 121 x 180 x 17
  Tömeg [g] : 190
Webáruház készítés