Hírlevél
Termék részletek


A hármak elhívatása A Setét Torony 2. kötet King, Stephen Európa Könyvkiadó A Setét Torony 2013.

-10%
A hármak elhívatása A Setét Torony 2. kötet King, Stephen Európa Könyvkiadó A Setét Torony 2013.
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.11.20   A készlet erejéig!
A Setét Torony sorozatban - melynek második kötetét tartja kezében az olvasó - a thriller koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti - vagy utáni - varázsvilágba, amely idegensége mellett is ismerős - a mesék és mítoszok mellett talán leginkább a nagy amerikai westernekből. A regényfolyam egyes darabjai önállóan is megállják helyüket, de együtt alkotnak kerek egészt, hoznak létre egy olyan teljes világot, amelyet sokan A Gyűrűk Urá-éhoz hasonlítanak.
"A harcos"-ban megismert Roland sebesülten, betegen, ám rendíthetetlenül halad célja, a titokzatos Setét Torony felé. Kietlen, veszélyekkel terhes vidéken visz az útja. Váratlanul egy ajtóba ütközik, amely az 1980-as évek New Yorkjába nyílik. A harcosnak át kell mennie ebbe a másik világba, hogy elhívja magával segítőtársait, akiket a feketébe öltözött ember tarot-kártyán megjósolt neki. Így fonódik össze Roland, a harcos, Eddie Dean, a drogcsempész, Odetta Holmes, a gyönyörű, okos, ám egy balesetben megnyomorodott fekete lány, valamint Jack Mort, a gyilkos hajlamú könyvelő sorsa.

Stephen King nemcsak egy teljes új részt írt a sorozathoz (A négy és felediket, Átfúj a szél a kulcslyukon címmel), hanem a korábbi köteteket is továbbírta, kibővítette.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630796743
  ISBN : 9630796743
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 536
  Méret [mm] : 122 x 200 x 0
  Tömeg [g] : 550
Webáruház készítés