Hírlevél
Termék részletek


A harcos A Setét Torony 1. kötet King, Stephen Európa Könyvkiadó A Setét Torony 2013.

-10%
A harcos A Setét Torony 1. kötet King, Stephen Európa Könyvkiadó A Setét Torony 2013.
3 290 Ft
Akció: 2 961 Ft
Kezdete: 2013.11.06   A készlet erejéig!
A Setét Torony sorozatban - melynek első kötetét tartja kezében az olvasó - a thriller koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti varázsvilágba, amely idegensége mellett is ismerős ? a mesék és mítoszok mellett talán leginkább a nagy amerikai westernekből.

A regényfolyam egyes darabjai önállóan is megállják helyüket, de együtt alkotnak kerek egészt, hoznak létre egy olyan teljes világot, amelyet sokan "A Gyűrűk urá"-éhoz hasonlítanak. A harcos főhőse Roland vitéz, ez az eleinte múlt és jövő nélküli férfi, civilizációjának utolsó képviselője. Végtelen sivatagokon, lepusztult városokon át, elkorcsosult emberekkel, mutánsokkal megküzdve üldözi ellenségét, a feketébe öltözött embert. Útjukat vér és pusztulás jelzi. Miért ez a megszállottság, hogy eljusson a Setét Toronyba? Talán ott megleli minden rejtélyek kulcsát? És ki a feketébe öltözött ember, a titkok ismerője, az alakját váltogató varázsló? Ha az olvasó végigizgulja Roland megpróbáltatásait, szerelmeit, kalandjait az összes köteten át, végül a Setét Toronyban fény derül minden rejtélyre...

Stephen King nemcsak egy teljes új részt írt a sorozathoz (a négy és felediket, Átfúj a szél a kulcslyukon címmel), hanem a korábbi köteteket is továbbírta, kibővítette.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630796590
  ISBN : 9630796590
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 296
  Méret [mm] : 122 x 200 x 0
  Tömeg [g] : 300
Webáruház készítés