Hírlevél
Termék részletek


A halálsoron King, Stephen Európa Könyvkiadó

-10%
A halálsoron King, Stephen Európa Könyvkiadó
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2020.07.29   A készlet erejéig!

A Cold Mountain fegyház E blokkjában, a siralomházban, néhány rab várja, hogy elérkezzen az idő, amikor végig kell mennie a halálsoron, melynek a végén ott magasodik a villamosszék, az Öreg Füstös. Mindnyájukat - Eduard Delacroix-t, a keszeg kis franciát, "Vad" Billy Whartont, az eszelős fiatalembert, és John Coffeyt, a hatalmas termetű, folyvást könnyező négert - főbenjáró bűnért, többszörös gyilkosságért ítélték halálra.
Paul Edgecombe, a blokk lelkiismeretes főfoglára azonban bizonyos meglepő, mondhatni, csodás események hatására úgy érzi, néhány dolognak utána kell járnia. Lehet, hogy a három halálraítélt közül az egyik ártatlan? S ha igen, vajon módjában és hatalmában áll-e tennie is valamit ez ügyben? Hisz Paul tudja, milyen óriási kockázatot vállal megbízható munkatársaival együtt, nemcsak az állásukat veszíthetik el, de ők maguk is börtönbe kerülhetnek. Amikor megtudja az igazságot, nincs sok választása...

Stephen King letehetetlenül izgalmas, feszes regényéből nagy sikerű film készült Tom Hanks és Michael Clarke Duncan főszereplésével.

Fordította: Bihari György


Eredeti cím : The Green Mile
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634051695
ISBN : 9634051695
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 520
Méret [mm] : 122 x 200 x 0
Tömeg [g] : 640

Webáruház készítés