Hírlevél
Termék részletek


A hadak ura A Nomádkirály-ciklus harmadik könyve Bán Mór Gold Book

-10%
A hadak ura A Nomádkirály-ciklus harmadik könyve Bán Mór Gold Book
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2013.11.20   A készlet erejéig!
A Hunyadi-ciklus szerzőjének nagy sikerű Nomádkirály fantasysorozata megújulva, átdolgozott kiadásban kerül az olvasók elé.

Nomádia vadonjaiban mindenre elszánt csapat tör előre titkos célja felé. Fehértemplom romjai között azonban rajtuk ütnek Gadur pokolbéli szolgái, hogy megszerezzék a rég halott uralkodó ereklyéit. Az összecsapás túlélőire újabb megpróbáltatások várnak: egymástól elszakítva, ellenséges vidéken kell keresztültörniük a nomád törzsszövetség területére.
Útjukon nemcsak a Hor-papok üldöző harcosaival kell megküzdeniük, de a Holdtenger partján leselkedő, rég kihaltnak hitt teremtményekkel is. Küldetésük sikerén pedig nem kevesebb múlik, mint Kárpáthia népeinek jövője, a vérszláv hordák ellen vívott háború kimenetele.

A Nomádkirály-ciklus a múlt és a jövő emlékeit elegyítve beszéli el a Kárpát-medence népeinek a Hor-papok uralma ellen vívott háborújának történetét. Nem létező, mégis ismerős világba kalauzolja az olvasót a szerző, olyan világba, ahol minden helyszín ismerősen köszön vissza ránk. A magyar mondakincs motívumaiból bőségesen merítkező történet egyszerre lélegzetelállító kalandregény, nagyszabású hősi eposz és sötét ecsetvonásokkal megfestett jövőfantázia.
 • 2013.
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262640
  ISBN : 9634262640
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 320
  Méret [mm] : 155 x 230 x 0
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés