Hírlevél
Termék részletek


A bükki füvesember nyomában Házi patika Gyuri bácsi gyógynövényeivel Szerző: Lopes-Szabó Zsuzsa

-10%
A bükki füvesember nyomában Házi patika Gyuri bácsi gyógynövényeivel  Szerző: Lopes-Szabó Zsuzsa
6 490 Ft
Akció: 5 841 Ft
Kezdete: 2015.05.26   A készlet erejéig!

Ennek a könyvnek a története családunk története is egyben. Egy szép történet, amely arról szól, hogy egy idős ember hogyan tudta átörökíteni a szenvedélyét, hivatását és tusását előbb a lányának, aztán az unokájának.

Édesapámat, Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert sokan ismerik az országban. Előadását százak hallgatják, ezrek zarándokolnak Bükkszentkeresztre, hogy részt vegyenek a nevével fémjelzett Gyógynövény napokon. Hite és meggyőződése a növények gyógyító hatásában olya szilárd, hogy én is vonzásába kerültem. Bár eredetileg más irányba vetett a sors, az utóbbi évtizedben már tőle tanulok, vele dolgozom. És engem is követ már valaki: a lányom, aki remélhetőleg folytatja majd a családi hagyományt.

Amióta mellette vagyok, azóta egyre jobban látom, milyen nagy szüksége van a világnak a gyógyfüves tudásra, és arra, hogy ez a tudás ne vesszen el. Ezért született meg ez a könyv, amelyben benne van az összes kedves gyógynövényünk, a családunk múltja, a magyarságunk, édesapám szellemi öröksége, hasonlóságunk és különbözőségünk. Szívem szerint regényt írtam volna mindarról a szépségről, ami a tevékenységünk része: a gyönyörű bükki tájakról, az erdő csendjéről, a jó emberekről, akikkel utunk során találkoztunk.

Őszintén remélem, hogy ez a könyv segít majd önöknek egészségünk megóvásában, a betegségek legyőzősében. Egy bölcs mondást ajánlok figyelmükbe: aki nem fordít mindennap egy kis időt az egészségére, egy nap sok időt fog fordítani a betegségére.

 • 9789630864879
  Oldalszám: 216
  Nyelv: magyar
  Fedél: kemény
  Színek: színes fotók
  Megjelenés: 2013.07.04
Webáruház készítés