Hírlevél
Termék részletek


A boszorkány és a herceg Riebe, Brigitte General Press Kiadó Regényes történelem

-10%
A boszorkány és a herceg Riebe, Brigitte General Press Kiadó Regényes történelem
3 790 Ft
Akció: 3 411 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Egy fagyos téli reggelen a fiatal Lenát majdnem halálra gázolja a tiroli főherceg, Zsigmond szánja. A lányt egy titok űzte-hajtotta hajnalban az út szélére, egy olyan titok, amely lassan megmérgezi a lelkét, és amelyre magyarázatot csak a hercegtől kaphat. A sors furcsa játéka folytán Lenának sikerül elszegődnie szakácsnőnek Zsigmond udvarába. A tehetséges lány ízletes főztjével hamar elnyeri a herceg és a felesége kegyét, ám miközben egyre közelebb kerül az őt kínzó rejtély megoldásához, észrevétlenül belegabalyodik az udvari hazugságok és ármányok kusza hálójába.
A herceg egykori szeretője mindenáron vissza akarja szerezni Zsigmondot, és célja elérése érdekében mindenkin átgázol. Az intrikákban járatlan Lena is áldozatául esik: nemcsak boszorkánysággal vádolják meg, de azzal is, hogy merényletet akart elkövetni a hercegi pár ellen. Vajon be tudja bizonyítani az ártatlanságát, miközben Innsbruckot lassan maga alá temeti a boszorkányüldözés őrülete...?

A boszorkány és a herceg a középkor egyik legsötétebb eseménysorozatát, a boszorkányüldözéseket idézi meg érdekfeszítően. Brigitte Riebe (A holdistennő, Assisi menyasszonya) újabb regénye titkokról, intrikákról, összeesküvésről és a mindent legyőző szerelemről mesél.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789636437299
  ISBN : 9636437299
  Megjelenés : 2015.

  Kötésmód : cérnafűzött kötött
  Oldalszám : 472
  Méret [mm] : 137 x 197 x 0
  Tömeg [g] : 500
 • Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés