Hírlevél
Termék részletek


A Hobbit vagy: Oda-vissza Tolkien, J. R. R. Európa Könyvkiadó

-10%
A Hobbit vagy: Oda-vissza Tolkien, J. R. R. Európa Könyvkiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.11.12   A készlet erejéig!

Smaug kétségkívül mélyen aludni látszott, jóformán halottnak és sötétnek rémlett, egy-egy láthatatlan gőzpamatnál több a hortyogására sem utalt, amikor Bilbó ismét bekukucskált az ajtónyíláson. Már éppen lelépett volna a padlóra, amikor megpillantotta a Smaug petyhüdt bal szemhéja alól feléje lövellő vékony, átható fénysugarat. Csak színlelte az alvást! Az alagút bejáratát figyelte!...

Amikor gondtalan, minden becsvágy nélküli életéből, meghitt kis zsáklaki hobbitüregéből Gandalf, a mágus és egy csapat törp elragadja, Zsákos Bilbó egy kaland kellős közepébe csöppen: "betörési szakértőként" kell közreműködnie a kincs visszaszerzésében, amitől Smaug, a Rettenetes, egy igen nagy és veszedelmes sárkány fosztotta meg hajdanában a Hegymély Királyát. Noha nem szívesen vállalkozik erre a kellemetlen feladatra, Bilbó maga is lépten-nyomon meglepődik tulajdon ügyességén és leleményességén!
J. R. R. Tolkien a gyermekeinek írta ezt a meseregényt, de amikor 1937-ben megjelent, azonnal óriási sikert aratott. Később megszületett monumentális folytatása is, és azóta "a világ két részre oszlik: azokra, akik már olvasták A HOBBIT-ot és A GYŰRŰK URÁ-t, és azokra, akik eztán fogják elolvasni őket."

 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630799768
  ISBN : 9630799768
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 316
  Méret [mm] : 122 x 200 x 0
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés